marți, 24 decembrie 2013

Magia Craciunului


Craciunul, pentru mine, e cea mai frumoasa sarbatoare! De cand eram mica asteptam cu nerabdare sa vad primii fulgi de nea, sa vina luna decembrie, pentru ca stiam ca atunci voi fi cea mai fericita!!! Lasand la o parte semnificatia religioasa a acestei mari sarbatori, Craciunul inseamna nasterea unei familii. Inseamna armonie, iubire nemasurata si o liniste sufleteasca de nedescris. Colindatorii care vin sa-ti umple sufletul cu minunatele lor acorduri, nu fac altceva decat sa-si cante bucuria, sa aduca de stire lumii ca s-a nascut din nou IUBIREA! Avem motive sa sarbatorim, s-a intemeiat o familie si unde mai bine sa facem acest lucru, daca nu in sanul familiei noastre? Toate persoanele dragi, care se aduna pentru a-si sarbatori de fapt propria lor fericire! Mos Craciun , care e un alt prilej pentru cei dragi sa-ti spuna cat de mult te iubesc, oferindu-ti cadouri. Bradul impodobit da un aer festiv caminului deja plin  de iubire si fericire!

Bunica imi povestea ca noaptea asta e cea mai linistita din tot anul. Toate animalele pentru o singura noapte vorbesc aceeasi limba, toate se aduna si sarbatoresc, nici macar fiarele padurii nu vaneaza toti traiesc o noapte de magie si lipsita de griji. Spunea ca asta e marele cadou ce ni-l ofera Craciunul, o noapte magica in care grijile sunt lasate deoparte, in care toata lumea invata din nou sa iubeasca si sa imparta bucuria cu cei din jur. Invatam iar semnificatia cuvintelor IUBIRE, FAMILIE si BUCURIE.
In fiecare an avem la dispozitie aceasta noapte magica sa-i dam un ragaz sufletului nostru, sa se umple de caldura, liniste si fericire!!!
Sa dea Domnul sa fie asa pentru toti!
Va pup!
CRACIUN FERICIT!!!

https://www.facebook.com/incearcafrumusetea?ref=hl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu