luni, 1 iunie 2015

Corola copilariei

Copii frumosi, va multumesc!
Copiii mei iubiti, va multumesc!


V-am daruit timp de noua luni trupul meu, iar voi in schimb in fiecare zi imi oferiti lumea intreaga!
Si cat e de frumoasa lumea prin ochii vostri! Cat de frumoasa, de simpla si perfecta e viata!
Am invatat din nou sa rad! Sa rad cu adevarat, din tot sufletul pana la lacrimi!
Am invatat sa-mi deschid ochii si sufletul la Frumos! E atat de mult in jurul nostru ca practic ne impiedicam de el mereu. Dar de multe ori preferam sa ramanem cu ochii in pamant, Nu-i nimic! Voi m-ati invatat ca si acolo il gasesc! Pietrele, insectele, iarba chiar si caldaramul au partea lor de Frumos! Pentru voi totul e nou, e minunat, e prilej de mirare, incantare. Pasarile, vantul, ploaia, soarele, luna, stelele, toata natura, toata lumea! Voi copiii, stiti sa apreciati, sa iubiti, sa acceptati totul din jurul vostru fara asteptari! Iar eu alaturi de voi exersez tactica de a gasi Frumosul in orice, in fiecare zi!
Am invatat sa plang. Si asta din toata inima, sa nu-mi fie rusine sa ma las coplesita de sentimente! Sa nu incerc sa controlez totul. Daca ma simt frustrata, neputincioasa sau mi se intampla lucruri ce nu le inteleg, am tot dreptul sa plang! Pana la epuizare! Asa cum dupa ploaie apare curcubeul si dupa plans apare un zambet! Tot voi, copiii mei, m-ati invatat asta!
Am invatat ca orice nimic poate fi o tragedie dar si o fericire. Nu exista lucru prea mic sau lipsit de importanta. Daca pe tine te afecteaza pozitiv sau negativ ai dreptul sa reactionezi!
Am redescoperit placerea jocului! Cat e de frumos sa te joci fara nici o grija! Cat e de frumos sa realizezi ca viata e un joc!

Am invatat sa iubesc! Sa iubesc cu adevarat, neconditionat si total! Din nou fara asteptari, doar sa ma las inundata de cel mai frumos sentiment existent!
Am invatat ca ura, invidia, gelozia sunt doar fabricatiile sufletului ciobit al adultilor.

Dar mai presus de toate am invatat sa sper!
Sa sper ca imi voi regasi mereu copilul din mine! Sa sper ca nu imi voi mai inchide niciodata inima in fata Frumosului! Sa sper ca iubirea e nemarginita si nemuritoare. Sa sper ca voi, copiii mei, va veti pastra mereu sufletul curat, ca nu veti uita tot ceea ce zi de zi ma invatati pe mine!

La multi ani, minunile mele!
La multi ani copii de pretutindeni!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu